Viidellä paikkakunnalla toimiva Mediakonserni Keskisuomalaisen digiyksikkö etsii vakituiseen työsuhteeseen

Kokeneita ohjelmistokehittäjiä (3 x "fullstack" pls <3)

Kaipaatko suurten verkkopalveluiden jatkuvaan ja kokonaisvaltaiseen tuotekehitykseen? Nautitko vastuusta, vapaudesta ja hyvästä työyhteisöstä? Tule meille! Kehitämme ja ylläpidämme 70:tä uutissivustoa, sekä useita sisäisiä palveluita ja taustajärjestelmiä.

Teknologiat ja osaaminen

Meillä pääset vaikuttamaan siihen miten asiat tehdään nyt ja tulevaisuudessa. Nykyinen stack ja työhön kuuluvia asioita:

Kaikessa ei tarvitse olla kuin kala vedessä, mutta tällaiselle osaamiselle meillä on nyt erityisesti tarvetta. Roolit eivät ole kiveen hakattuja, painotuksia tehdään hakijoiden osaamisen pohjalta ja tuemme oman osaamisen kehittämistä.

Odotamme

Pärjäät meillä mainiosti jos olet ratkaisukeskeinen, utelias, innostunut ja sopeutumiskykyinen. Aiempi kokemus media-alalta tai suurten verkkopalveluiden parista on plussaa.

Tarjoamme

Työkaverisi ovat viidellä paikkakunnalla (Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Lahti ja Mikkeli) ja voit työskennellä konttorilla, etänä tai yhdistellä näitä tarpeesi mukaan. Yksikkömme kasvaa ja vaihtuvuus on vähäistä.

Media-ala on yhteiskunnallisesti merkittävä ja konsernimme strategia on kasvaa jatkossakin. Maailma ei todellakaan ole valmis, vaan digitaalinen transformaatio kiihtyy ja me painamme kaasua. Tule, kääritään hihat ja aletaan yhdessä hommiin!

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa, klikkaa tästä!

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysyksikön vetäjä Jutta Iistamo-Javanainen, jutta.iistamo-javanainen@media.fi, 0400 426 856

Avoimia paikkoja on kolme ja ne täytetään sopivan henkilön (tai tiimin) löydyttyä.

Hakuaika alkaa: 2.5.2023
Hakuaika päättyy: 21.5.2023

Katso myös muut ilmoituksemme: www.diks.fi/rekry